Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Absolutní stěr. Sám jsem jako nepřímé vrahy oněch obětí označil tyhle z islamoline.sk a jím podobné.

Za smrt padesáti uprchlíků jste přímo odpovědní Vy, zastánci přijímání ilegálních uprchlíků. Kdyby věděli, že je nepřijmeme, nebo že musí mít prvně práci zajištěnou, aby se do Evropy dostali, vůbec by nejeli a nezemřeli ožebračeni v rukou pašeráků. Tleskám, sluníčkáři jako masový vrazi a i vám rádoby solidárním lidem, jenž si až po smrti daleko většího počtu, až před svým prahem uvědomí, že označení a kriminalizace nelegálního přistěhovalectví má svůj opodstatněný důvod.  R^

3 1
možnosti

Islámští imámové vyhlásili nevěřícím svatou válku! Když to nepůjde se zbraní tak dobudeme vaše země dělohami našich žen! Darmo mlčet, zbývá se bránit všemi prostředky!

0 0
možnosti
Foto

Tak já určitě nejsem Islamofil, ale myslím, že mezi tím jásotem nad pádem dvojčat a jásotem nad smrtí těch imigrantů v chladírenském voze, je přece jen nepatrný rozdíl.

9/11, jak zní americká notace toho útoku byl prostě vojenský útok. Nic jiného. Jistě, byl to též teroristický útok, ale měl charakter vojenského.

Ač to bude znít jakkoli nehezky, tak ten útok byl perfektně naplánován a perfektně proveden. Nebylo to nějaké náhodné udušení v uzavřeném prostoru.

A, jestliže se mnozí muslimové cítí být ve válce s USA, tak se jim nelze divit, že nad úspěchem toho útoku jásali.

0 0
možnosti

Naopak, ti muslimové v tom voze riskovali životy dobrovolně, uvěřili pašerákům že to bude v pohodě, zaplatili a nakonec oslabení vydechli naposled.

1 1
možnosti

J40. 35G97r35o30h

31. 8. 2015 19:02

Paní autorko, důvod proč Saudi odmítli uprchlíky je v náboženství. V tomto království platí zákaz veřejného vyznávání jiných náboženství než islámu a jsou omezovány i jiné než sunnitské formy jako ší'itský islám a súfismus.

1 0
možnosti

J. Groh "oprava"

Jasně, ale právě v Syrii, Iráku a Jemenu se odehrává nyní boj Sunnité vs. Šíté

Což bude možná onen jednoduchý důvod proč nám západ nezasahuje.

0 0
možnosti

Jasně, ale právě v Syrii, Iráku a Jemenu se odehrává nyní boj Sunnité vs. Šíté

Což bude možná onen jednoduchý důvod proč nám západ nezasahuje.

0 0
možnosti

Jen pár připomínek: nejde o žádné vytvoření seznamu. Ti lidé schvalovali smrti 71 lidských bytostí a vyjadřovali nad ním uspokojení. A to zcela veřejně ve veřejném prostoru. není to nic jiného, než populární sdílení na které jsou obvykle tito lidé velmi hrdí. A dále srovnvát reakci na smrti lidí, navíc dost děsivou, s radostí nad smrtí nějakého škůdce je projevem poruchy některého z kognitivních procesů. Musíme to posuzovat v legitimním a sociologickém rámci. Žijeme v České republice, kde se nepovažuje z vhodné, radovat se ze smrti někoho druhého a nějak ji oslavovat.

2 2
možnosti

Žádná smrt, není důvod k oslavě.Ani ta Heydricha, třebaže to byla lidská hyena.Důvod k oslavě by bylo, aby lidé nevymýšleli stále nové důvody si ubližovat. Kdysi to bylo hlavně náboženství, dnes už je zastanou politici.Někdo musí manipulovat i masu ateistů. ....

0 0
možnosti

J81a82r36a 17R70a44n94k

31. 8. 2015 18:19

Vynikajici blog, jako ostatne vsechny, ktere jste napsalaR^

1 0
možnosti

Jedna věc je, že Saudská Arábie uprchlíky ze Sýrie nechce.Ti uprchlíci to nejspíš vědí, a ani tam nemíří. Bylo by určitě skvělé, kdyby se nemuseli harcovat do Evropy, a riskovat životy, ale na druhou stranu, kolik by jich třeba do té Arábie chtělo? Do takového docela tuhého náboženského režimu? Možná by se i v té Arábii divili, a my možná také, žeby se ani nic nezměnilo. Žeby stejně proudili dál do Evropy. Teda, do Evropy - spíše do Německa.

2 0
možnosti

P54e24t39r 87T93o82m61e94k

31. 8. 2015 17:28

Žeby žeby ?

0 2
možnosti

Když se podíváte na dějiny Evropy, zjistíte, že několik století, ba víc než půl tisíciletí, to byl tyglík etnik a kultur všeho druhu. Také boj s expanzivním islámem znají dějiny Evropy hodně dlouho, minimálně 1000 let. To, že se k nám hrnou imigranti z Blízkého i Středního východu, z Asie či Afriky je logické - lidi vždycky utíkali před válkami, suchem a vždy se snažili si polepšit - všimněte si, nejdále došli nenápadní aboriginci, kteří osídlili Austrálii před 50 000 lety. Ocitli jsme se, my Evropani, v nové dějinné zkoušce, jen jedna skončila - komunismus - máme tu další, zatím jen subtilně agresivní Rusko a teď kvanta imigrujících muslimů. Evropa, stařenka pospávající na svých dobře uložených penězích, se nerada budí a zjišťuje otráveně, že se po ní chce, aby něco dělala. Ale vždytˇ Evropani se už chtěli jen bavit, užívat si!!!, tloustnout a bavit se - a teď je někdo obtěžuje...nelezte nám se! Ale oni polezou..časem k nám namíří i ekonomicky silná Čína. A Evropani se budou muset rychle probudit a začít přemýšlet a dokonce, svět div se, i jednat! :-):-):-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS